Brasserie Meys

Brasserie

IMG_8666

Over ons

Met een zonnig terras op het Frederik Hendrikplein heeft Brasserie Meys het beste plekje in het Statenkwartier. Brasserie Meys ligt op een loopafstand van verschillende musea zoals het Gemeentemuseum, Museon en Omniversum en is hierdoor een ideale gelegenheid voor een heerlijke lunch of ontbijt als rustmoment in een dagje uit.

Door de nabijheid van het World Forum, diverse ambassades en organisaties zoals het OPCW en Interpol heeft de brasserie een internationale klantenkring opgebouwd, iedereen is vanaf 9:00 tot 18:00 van harte welkom om te genieten van onze luxe broodjes, salades en wijnassortiment.

Heerlijk ontspannen

Met een knusse hoeveelheid van 50 zitplaatsen binnen wordt de sfeer altijd behouden. Tegelijk is er met 75 zitplaatsen op het terras de mogelijkheid om heerlijk in de zon te genieten van vers gemalen Illy koffie met huisgemaakte appeltaart. Mocht u met een groep gezellig komen lunchen, raden wij aan om van tevoren te reserveren.

Ook heeft u de mogelijkheid te ontspannen aan onze leestafel, wij zorgen ervoor dat er altijd nieuwe tijdschriften en kranten voor u te lezen zijn, en dat u gebruik kunt maken van gratis Wifi.
Heeft u haast? Dan pakken wij met plezier elk gerecht en elk drankje voor u in zodat hier onderweg van genoten kan worden.

 

IMG_8728
IMG_8715

Luxe

Bij Brasserie Meys staat uw comfort voorop, elke week bedenken wij nieuwe specials om de gerechten uitdagend te houden en uw smaakpapillen te prikkelen. Zo kunt u in de winter genieten van onze zelfgemaakte erwtensoep en glühwein, terwijl wij u bij zomerse temperaturen verrassen met nieuwe frisse gerechten. Ook staan wij bekend om onze luxueuze maaltijdsalades, niet alleen een lust voor het oog, maar ook een geweldige smaaksensatie.

Met een ervaren en gastvrije bediening is de brasserie uitstekend geschikt voor een momentje uit, lunch met familie of vrienden of een business meeting.